DE HEERLIJKE WALNOTENTAART VAN TANTE CATO
Dit heeft tante Cato nodig:
4 eieren
120 gr fijngehakte walnoten
150 gr cocosbloemsuiker
150 gr bloem ( kan ook 75 gr havermeel en 75 gr amandelmeel of iets meer indien nodig)
150 ml zonnebloemolie of cocosolie
1 zakje bakpoeder
1 zakje vanillesuiker
om te versieren: Honing of gesmolten chocolade Halve walnoten
Zo bakt tante Cato haar lekkere notentaart:
Mix de eieren met de cocosbloemsuiker en vanillesuiker schuimig. Voeg de olie toe en mix erdoor. Dan bloem, bakpoeder en walnoten erbij en goed mixen. Giet in een ingevette bakvorm van 28 of 30 cm. Bak op 175 graden in ongeveer 30 tot 45 min. goudbruin gaar. Laat afkoelen en bestrijk met honing of gesmolten chocolade Snij de taart en leg op ieder stukje een halve walnoot.
Smakelijk!